​Om Bakkegårdens Bageri

Bakkegården er en bagerforretning med et stort sortiment på Køgevej i Roskilde. Virksomheden ejes og drives i dag af fjerde generation – Frank Back Madsen. Frank overtog posten efter sin far Finn, som har stået i spidsen for foretagendet siden 1975.

​Bageriet har holdt til på adressen i mere end 30 år og er derfor godt funderet i roskildensernes bevidsthed. Men historien trækker spor længere tilbage i historien.

Familien brænder for faget

Familien bag den nuværende bagerforretning har været i faget i mere end en menneskealder. Det er 100 år siden Frank Back Madsens oldefar startede sin første bagerforretning i Colbjørnsensgade på Vesterbro. Efterfølgende har familien haft bagerforretning i Baggesensgade på Nørrebro og i Skovlunde.​

​Sjældent møder man en familie, der er så passioneret omkring ét fag i så mange generationer. Det vidner om en kærlighed til håndværket og til dagligt at tilbyde kunderne friskbagte lækkerier.

Det er ikke blot familien Back Madsen, der brænder for faget. Flere medarbejdere har gennem en lang årrække været en del af den traditionsrige virksomhed.

Hvad kan vi tilbyde?

Læs mere om vores bager og bageri. Du kan også læse mere på hjemmesiden om, hvad vi tilbyder. Du er også altid velkommen til at komme forbi med en forespørgsel eller ringe til os på telefon 46 35 50 76 eller skriv på post@bakkegaardensbageri.dk for at få besvaret et spørgsmål.​

​Kontakt os

Bakkegårdens Bageri

CVR-nummer: 35318291

Køgevej 39, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning

​Telefon: +45 4635 5076

E-mail: post@bakkegaardensbageri.dk

​om bageren

Hos Bakkegårdens Bageri i Roskilde er vi eksperter i at bage. Gennem 100 år har familien Back Madsen bagt, æltet og udviklet opskrifter til stor glæde for kunderne.

Derfor er du som kunde sikker på at komme til en bager, som har styr på sit håndværk, og som sælger brød og kager i bedste kvalitet.

åbningstider

​Mandag - Fredag:

5.30 - 17.30​

Weekend og helligdage

5.30 - 16.00

Der tages forbehold for ændringer.

tgtg_vertical_logo_white_2000x566px_rgb