Festkager tilbydes - priser fra kr. 40.- pr.pers.

​Rund fødselsdag, firmafest, polterabend eller anden stor begivenhed – der er ikke det, vi ikke kan klare. Står du, og mangler nogle lækre festkager til en speciel anledning, så kan vi hos Bakkegårdens Bageri i Roskilde være behjælpelige.

Festkager til en speciel anledning

Noget der kan være med til at gøre en allerede stor dag endnu mere speciel, kan f.eks. være ved at vælge at bestille nogle flotte festkager for at gøre anledningen endnu mere lækker. Vi kan både tilbyde store festkager, der kan deles imellem mange gæster.

Vores konditorer er dygtige til alt fra smagssammensætningen til pyntningen af kagerne, så det er muligt at få lavet lige netop de kager, man som kunde ønsker. 

​Sammen finder vi den rigtige løsning

For at være sikker på, at de festkager, der bliver bestilt, lever op til forventningerne, vil vi meget gerne snakke med vores kunder og høre, hvad deres ønsker til festkagerne er.

​Står man, og mangler en god idé til, hvordan kagerne skal se ud, så kan vi også være behjælpelige der, da vi har mange års erfaring inden for at lave festkager til specielle lejligheder.

For at høre mere omkring bestilling af festkager eller for at sende os en forespørgsel, så skriv os en mail på post@bakkegaardensbageri.dk eller ring til os på telefon 46 35 50 76.​ Gerne i god tid.

​Kontakt os

Bakkegårdens Bageri

CVR-nummer: 35318291

Køgevej 39, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning

​Telefon: +45 4635 5076

E-mail: post@bakkegaardensbageri.dk

​om bageren

Hos Bakkegårdens Bageri i Roskilde er vi eksperter i at bage. Gennem 100 år har familien Back Madsen bagt, æltet og udviklet opskrifter til stor glæde for kunderne.

Derfor er du som kunde sikker på at komme til en bager, som har styr på sit håndværk, og som sælger brød og kager i bedste kvalitet.

åbningstider

​Mandag - Fredag:

5.30 - 17.30​

Weekend og helligdage

5.30 - 16.00

Der tages forbehold for ændringer.

tgtg_vertical_logo_white_2000x566px_rgb