​Familieforetagende i 100 år

kitchen

​Bekæmper madspild​

marketing

Stort udvalg af kager​

cake 11

​Konditor laver lækkerier til ethvert formål

​Hos Bakkegårdens Bageri i Roskilde har vi en tradition for at lave lækkerier til ethvert formål. Vores veluddannede konditorer tager hånd om alle opgaver og forespørgsler fra nye såvel som tilbagevendende kunder. 

Har du selv et særligt ønske, så ring eller skriv en mail og book en tid til en kagesnak, med en konditor, så du ikke går forgæves. Der er ikke den opgave, som vores konditor ikke kan påtage sig.

Kager tilbydes til hverdag eller fest

Udover vores faste store udvalg af flødekager og tørkager kreerer vi naturligvis kager, der matcher dit arrangement og din smag. Vi laver kager til alle begivenheder, små som store. Det kan være, du har brug for en konditor til at lave de perfekte bryllupskager, dåbskager eller festkager.

En konditor i verdensklasse

Kreativiteten fejler ikke noget, når vores dygtige konditorer slår sig løs med fondant, chokolade, frugt, marcipanudskæringer og glasur. Hos denne konditor er det kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvad vi kan lave. Ønsker du en kage med et printet billede eller et logo tegnet i hånden, så kan vi også klare dette.

​Lad dig gerne inspirere under fanerne i menuen. Her vil du kunne finde billeder af tidligere kager, som vi har produceret.

Kontakt vores konditor allerede i dag for at høre nærmere omkring, hvad vores konditor kan tilbyde dig. Dette kan du gøre ved at udfylde vores kontaktformular her på siden.​ Du kan også kontakte os på telefon 46 35 50 76 eller e-mail post@bakkegaardensbageri.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Åbningstider:

​​

Mandag - Fredag:

5:30 - 17:30

Lørdag, søndag og helligdage:

5:30 - 16:00

24. dec:              

5:30 - 12:00

Nytårsaften: 

5:30 - 15:00

Kun lukket 2 dage om året:

25. dec og 1. jan.

Tilbud: ​

​​

​Mandag:

Valgfrit rugbrød 32,00 kr.

Tirsdag:

Tirsdagsguf 3 stk. 46 kr.

Onsdag:

Onsdagssnegl 3 stk. 60 kr.

Torsdag:

Torsdagskrans 55 kr.

Fredag:

1/2 m wienerbrød pris 58 kr..

★★★★★​

Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af 40 anmeldelser på Facebook​​

Bakkegårdens Bageri

CVR: ​35318291

Kontakt og find os