​Konditor laver lækkerier til ethvert formål

​Hos Bakkegårdens Bageri i Roskilde har vi en tradition for at lave lækkerier til ethvert formål. Vores veluddannede konditorer tager hånd om alle opgaver og forespørgsler fra nye såvel som tilbagevendende kunder. Har du selv et særligt ønske, så ring eller skriv en mail og book en tid til en kagesnak, med en konditor, så du ikke går forgæves. Der er næsten ikke den opgave, som vores konditor ikke kan påtage sig.

Kager tilbydes til hverdag eller fest

Udover vores faste store udvalg af flødekager og tørkager kreerer vi naturligvis kager, der matcher dit arrangement og din smag. Vi laver kager til alle begivenheder, små som store. Det kan være, du har brug for en konditor til at lave de perfekte bryllupskager, dåbskager eller festkager.

En konditor i verdensklasse

Kreativiteten fejler ikke noget, når vores dygtige konditorer slår sig løs med fondant, chokolade, frugt, marcipanudskæringer og glasur. Hos denne konditor er det kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvad vi kan lave. Ønsker du en kage med et printet billede eller et logo tegnet i hånden, så kan vi også klare dette.

​Lad dig gerne inspirere under fanerne i menuen. Her vil du kunne finde billeder af tidligere kager, som vi har produceret.

Kontakt vores konditor allerede i dag for at høre nærmere omkring, hvad vores konditor kan tilbyde dig. Dette kan du gøre ved at udfylde vores kontaktformular her på siden.​ Du kan også kontakte os på telefon 46 35 50 76 eller e-mail post@bakkegaardensbageri.dk.​

​Kontakt os

Bakkegårdens Bageri

CVR-nummer: 35318291

Køgevej 39, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning

​Telefon: +45 4635 5076

E-mail: post@bakkegaardensbageri.dk

​om bageren

Hos Bakkegårdens Bageri i Roskilde er vi eksperter i at bage. Gennem 100 år har familien Back Madsen bagt, æltet og udviklet opskrifter til stor glæde for kunderne.

Derfor er du som kunde sikker på at komme til en bager, som har styr på sit håndværk, og som sælger brød og kager i bedste kvalitet.

åbningstider

​Mandag - Fredag:

5.30 - 17.30​

Weekend og helligdage

5.30 - 16.00

Der tages forbehold for ændringer.

tgtg_vertical_logo_white_2000x566px_rgb