Bryllupskager tilbydes - priser fra kr. 72.- pr.pers.

​​Hos Bakkegårdens Bageri i Roskilde er vi eksperter i at lave smukke bryllupskager, der kan være med til at sætte den perfekte prik over i’et på en allerede smuk dag, hvor kærligheden skal fejres.

Kun fantasien sætter grænser når det kommer til bryllupskager

Vi laver bryllupskager i alle former, farver og smagsvarianter. Det hele kommer an på, hvad vores kunder ønsker. Vi kan både lave helt flade kager eller kager, der er bygget op med søjler mellem lagene. Har kunden et specielt ønske til udformningen af kagen, så følger vi naturligvis dette.

Kundens ønske er vores lov

For at sikre, at de bryllupskager vi sender ud bliver absolut perfekte, vil vi meget gerne mødes med brudeparret for at diskutere de forskellige varianter af bryllupskager, og finde lige netop den variant, der passer til deres behov. ​Står man uden en klar idé om, hvordan bryllupskagen skal se ud, så kan vi også komme med nogle forskellige idéer hertil. En vigtig del af bryllupskager er selvfølgelig pynten på toppen af kagen.

I vores galleri her på siden kan man blive inspireret af de bryllupskager, vi har lavet tidligere. Her er noget for enhver smag.

Giv os et kald på telefon +45 46 35 50 76 for at aftale nærmere omkring bryllupskager. Du kan også kontakte os på e-mail post@bakkegaardensbageri.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.​

I de travle bryllupsperioder er det en god ide at bestille kagen i god tid.

​Kontakt os

Bakkegårdens Bageri

CVR-nummer: 35318291

Køgevej 39, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning

​Telefon: +45 4635 5076

E-mail: post@bakkegaardensbageri.dk

​om bageren

Hos Bakkegårdens Bageri i Roskilde er vi eksperter i at bage. Gennem 100 år har familien Back Madsen bagt, æltet og udviklet opskrifter til stor glæde for kunderne.

Derfor er du som kunde sikker på at komme til en bager, som har styr på sit håndværk, og som sælger brød og kager i bedste kvalitet.

åbningstider

​Mandag - Fredag:

5.30 - 17.30​

Weekend og helligdage

5.30 - 16.00

Der tages forbehold for ændringer.

tgtg_vertical_logo_white_2000x566px_rgb