Bager og bageri gennem 100 år

​Hos Bakkegårdens Bageri i Roskilde er vi eksperter i at bage. Gennem 100 år har familien Back Madsen bagt, æltet og udviklet opskrifter til stor glæde for alle deres kunder. Derfor er du som kunde sikker på at komme til en bager, som har styr på sit håndværk, og som kun ønsker at sælge brød og kager i den absolut bedste kvalitet.

Vores bager har traditioner og familieværdier

Dette bageri er ikke blot en bager; det er et familieforetagende. Vi bager efter traditionelle opskrifter, som er blevet brugt i hele butikkens levetid. Butikken har bestået igennem fire generationer. Vores opskrifter er alle blevet givet videre til den næstkommende generation, når det har været tid til et generationsskifte i butikken.

Dog er vi ikke kun en bager, der er leveringsdygtig i traditionelt bagværk. Vi kan også tilbyde vores kunder flere forskellige kager og brød, der er inspireret af nutidens trends. 

Vi tilbyder et stort udvalg af brød og konditorkager

I vores skønne bager tilbyder vi ikke kun et stort og varieret udvalg af skønne brød og smukke konditorkager. Hos Bakkegårdens Bageri har vi også et stort udvalg af frokostlækkerier, der alle kan stille den lille sult.

Vi kan både tilbyde lækre friske sandwich, som selvfølgelig bliver lavet af vores eget brød, samt skønne forskellige slags smørrebrød. Til de små, eller dem som blot er en smule sultne, har vi også lækre, lune små pølsehorn. Vores bager har noget for enhver smag.

Hvis du ønsker at høre mere om Bakkegårdens Bageri, så kontakt os endelig på post@bakkegaardensbageri.dk eller telefon 46 35 50 76 og hør nærmere.

​Kontakt os

Bakkegårdens Bageri

CVR-nummer: 35318291

Køgevej 39, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning

​Telefon: +45 4635 5076

E-mail: post@bakkegaardensbageri.dk

​om bageren

Hos Bakkegårdens Bageri i Roskilde er vi eksperter i at bage. Gennem 100 år har familien Back Madsen bagt, æltet og udviklet opskrifter til stor glæde for kunderne.

Derfor er du som kunde sikker på at komme til en bager, som har styr på sit håndværk, og som sælger brød og kager i bedste kvalitet.

åbningstider

​Mandag - Fredag:

5.30 - 17.30​

Weekend og helligdage

5.30 - 16.00

Der tages forbehold for ændringer.

tgtg_vertical_logo_white_2000x566px_rgb