Dåbskager tilbydes - priser fra kr. 40.- pr.pers. (Etagekager fra kr. 72.-pr.pers.)

​​Står du, og mangler en smuk dåbskage til dit barns store dag, så kan vi hos Bakkegårdens Bageri i Roskilde være behjælpelige.​

Vi har kunden i centrum

Vi har rigtig mange års erfaring inden for fremstilling af dåbskager, og lige netop derfor kan vi altid komme med en god idé til, hvordan de forskellige dåbskager skal udformes, hvis kunden selv er i tvivl. Vi har selvfølgelig vores kundes bedste interesse i sinde, og derfor er det meget vigtigt for os, at kunden får den bedste oplevelse, hvis de vælger at benytte sig af vores konditor. Vi opfylder gerne det ønske, hver kunde har til netop deres dåbskage.

​Smukke håndlavede dåbskager

Vores smukke dåbskager kan laves lige efter kundens ønske. Her er der tale om alt fra smagssammensætningen til pynt og til størrelse.

​Vi laver både håndmodellerede figurer i marcipan eller fondant eller marcipantryk på kagerne.

Længere nede på siden kan man se billeder af nogle af de forskellige dåbskager, vi har lavet på det seneste. Her er der både ideer til piger og drenge.

Ring til os i dag for at høre nærmere omkring mulighederne for dåbskager på telefon +45 46 35 50 76 eller skriv en e-mail til os på post@bakkegaardensbageri.dk.

​Kontakt os

Bakkegårdens Bageri

CVR-nummer: 35318291

Køgevej 39, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning

​Telefon: +45 4635 5076

E-mail: post@bakkegaardensbageri.dk

​om bageren

Hos Bakkegårdens Bageri i Roskilde er vi eksperter i at bage. Gennem 100 år har familien Back Madsen bagt, æltet og udviklet opskrifter til stor glæde for kunderne.

Derfor er du som kunde sikker på at komme til en bager, som har styr på sit håndværk, og som sælger brød og kager i bedste kvalitet.

åbningstider

​Mandag - Fredag:

5.30 - 17.30​

Weekend og helligdage

5.30 - 16.00

Der tages forbehold for ændringer.

tgtg_vertical_logo_white_2000x566px_rgb